marți, 27 februarie 2024
Informația fără granițe


Luciana, adoptată în străinătate la numai 10 luni de viață, își caută mama biologică: „Ajutați-mă să o găsesc!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - miercuri, 15 martie 2023 Etichete: , , , , , , ,

O tânără în vârstă de 33 de ani, născută la București și adoptată la numai 10 luni de viață în Canada, își caută familia biologică din România. „Vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacā există”, este mesajul tinerei public într-un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Se numea la naștere Tecla Luciana Nicoleta și s-a născut la data de 3 februarie 1990. Din informațiile pe care le are reiese că mama sa purta numele de Tecla Ionica Emilia, iar tatăl era necunoscut. Mama avea 21 de ani când a adus-o pe lume și lucra la o centrală termică.

Luciana a fost crescută de mamă și străbunici în primele 10 luni de viață, apoi a fost adoptată de o familie de canadieni din Quebec.

Acum, după mai bine de 30 de ani, dorește să o cunoască pe mama sa biologică și, eventual, pe frații și surorile sale. Ea a făcut un anunț pe pagina menționată mai sus, unde cei care dețin informații sunt rugați să trimită un mesaj administratorilor.

Redăm mai jos anunțul integral al tinerei:

SALUTĂRI din CANADA !
Numele meu la naștere a fost TECLA NICOLETA LUCIANA si sunt născută la data de 3 FEBRUARIE 1990 in BUCUREȘTI. Numele mamei mele era TECLA IONICA EMILIA, domiciliată în BUCUREȘTI sectorul 4 șoseaua GIURGIULUI. Știu că atunci străbunicii mei au avut grijă de mine împreună cu mama mea, deoarece tatăl fiind trecut necunoscut pe certificatul meu de naștere. Mi-au spus că mama mea a lucrat la o centrală termică când avea 21 de ani și că tot la această vârsta m-a și dat spre adopție. La vârsta de 10 luni am fost adoptată de o familia din Quebec care m-a crescut cu atât de multă iubire pot spune că chiar nimic nu mi-a lipsit. Apelez azi la această pagină sì vă rog mult să mă ajutați să îmi împlinesc visul de a-mi cunoaște mama și poate chiar si frații dacă vor exista.
Vă mulțumesc din suflet pentru DISTRIBUIRI si orice informație aveți scrieți in privat la această pagină.