marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Magazinul unei românce stabilite în Spania, alegerea perfectă pentru cadouri

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 3 martie 2024 Etichete: , , , ,

Magazinul de parfumuri al unei românce stabilite în localitatea spaniolă Talavera a devenit destinația preferată pentru cadouri, oferind o experiență de neuitat clienților săi încă din iunie 2023.

Lili Duran.

Lili Duran, originară din Iași, dar care trăiește în Spania din 2007, a plecat de jos și a lucrat ca baristă, vânzătoare, camerieră la hotel și asistentă medicală, înainte de a-și deschide propriul magazin în localitatea menționată mai sus.

Lilly Durán Perfumería, situat în inima fermecătorului cartier El Carmen, se distinge prin selecția sa vastă de parfumuri și cadouri personalizate, invitând clienții să descoperiți lumea aromelor de neegalat și să găsească darul perfect pentru persoanele dragi.

Magazinul conaționalei noastre.

Cu o ofertă variată destinată bărbaților, femeilor și copiilor, inclusiv parfumuri prezentate în forme atrăgătoare de personaje și obiecte pentru cei mici, Lilly Durán Perfumería transformă alegerea unui parfum într-o activitate plăcută și interesantă.

„În afară de parfumuri, produse cosmetice, mai fac și lumânâri pentru botez, trimit bani prin Ría, activez cartele de telefon și am punct de recuperare de pachete Amazon, CTT, Inpost”, a precizat românca noastră.

Magazinul Lilly Durán Perfumería din Talavera.

Magazinul propune, de asemenea, o gamă de ambientatoare pentru casă și automobil, acoperind o paletă largă de preferințe olfactive, de la note florale și fructate la cele amaderate și condimentate.

Pentru cei în căutarea unui cadou cu adevărat special, Lilly Durán oferă servicii de personalizare, adăugând o notă unică și semnificativă fiecărui obiect ales. Indiferent de ocazie – fie că este vorba de o nuntă, un aniversar sau orice altă sărbătoare – echipa magazinului este pregătită să ofere consultanță și asistență în selecția cadoului ideal.

Lili, împreună cu echipa sa, pune un accent deosebit pe satisfacția clienților, oferind o atenție personalizată fiecăruia și asigurându-se că fiecare găsește parfumul care i se potrivește cel mai bine. Acest angajament față de calitate și serviciu personalizat este confirmat de numeroasele recenzii pozitive primite de la clienți.

Situată pe Avenida Pio XII, numărul 73 local 4, Lilly Durán Perfumería vă așteaptă să descoperiți personal calitatea și varietatea produselor sale.

Magazinul dispune și de o platformă online, https://www.perfumeslillyduran.com, unde se pot explora și achiziționa la prețuri accesibile parfumuri de echivalență, ambientatoare pentru casă și mașină, asigurând că prețul nu reprezintă un obstacol în a te bucura de esențe memorabile.

DISTRIBUIE