marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Copiii românilor din diaspora pot viziona online spectacole de teatru cu poveștile magice ale copilăriei

Scris de: Mihai Diaconu , înv Cultură Evenimente Informații utile Știri - luni, 13 aprilie 2020 Etichete: , , , , ,

Compania de Teatru Interactiv Pantalone vine în ajutorul copiilor închiși în case în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, dar și în ajutorul artiștilor care nu mai pot profesa în sălile de teatru și publică diverse spectacole pentru copii în mediul online. Conform unui comunicat de presă transmis redacției noastre, biletele pot fi achiziționate atât pentru un singur spectacol, cât și sub forma unui abonament pe timp de 30 de zile.

„Suntem creatori de povești! De 12 ani, Compania de Teatru Interactiv  Pantalone realizează spectacole pentru copii inovatoare, unice și interactive. Suntem creatorii primului spectacol de teatru multimedia pentru copii din România – Pantalone salvează Crăciunul! Suntem pasionați de ceea ce facem, iubim copiii și poveștile. De aceea, în această perioadă, dificilă pentru noi toți, am lansat platforma de streaming www.Teatru.TV. Copilul tău se poate bucura acum de spectacolele noastre din confortul propriului cămin”, se transmite în comunicat.

Alice în Țara Minunilor, Cenușăreasa, Micul Prinț sau Pinocchio sunt doar unele dintre spectacolele de teatru pentru copii care pot fi vizionate online.

„Cum funcționează? Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.Teatru.TV, să-ți alegi specacolul sau spectacolele preferate (există trailer pentru fiecare dintre ele) și apoi să achiziționezi bilet de pe www.myStage.ro. Vei primi un cod de acces care îți va permite vizionarea spectacolului. Timp de 7 zile, copilul tău se poate bucura de spectacol când vrea el și de câte ori vrea el! Există, desigur, și posibilitatea achiziționării unui abonament, valabil timp de 30 de zile pentru toate cele 8 spectacole. Prețul unui bilet este 18 lei, iar al unui abonament este 79 de lei”, au mai adăugat reprezentanții companiei.

Compania de teatru Pantalone precizează totodată că spectacolele sunt în limba română și că în curând, atunci când situația generală îi va permite, va adăuga noi și noi spectacole, iar pentru a fi la cu noutățile, puteți urmări pagina lor de Faceebook.

„Vino alături de noi în minunata lume a poveștilor! Fii parte din magie!”

DISTRIBUIE