joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Menajeră româncă în Spania, acuzată că a furat bani și bijuterii de 8.000 de euro din casa în care lucra

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 4 iunie 2023 Etichete: , , , , , , , , , ,

O româncă în vârstă de 50 de ani,  a fost arestată în Alzira, provincia Valencia, din Spania, ca presupusă autoare a unui furt, după ce, se pare, a sustras bani și bijuterii din casa în care lucra ca menajeră. Valoarea totală a bunurilor furate se ridică la peste 8000 de euro, informează Actualitat Valenciana.

Poliția Națională a declanșat o investigație după ce proprietara unui apartament situat în această localitate din Valencia a raportat furtul a 2300 de euro în numerar, care erau păstrați într-un dulap din dormitor, precum și al unei cantități considerabile de bijuterii estimate la peste 6000 de euro, păstrate într-un dulap din aceeași cameră.

Cercetările polițiștilor au permis să se afle că angajata în gospodărie, care lucrase doar trei zile acolo, ar fi furat atât banii, cât și bijuteriile.

Se pare că faptele s-au produs în timp ce proprietara se afla în casă, dar într-o cameră diferită, observând furtul ulterior, când angajata nu mai era în apartament.

Ca urmare, polițiștii au localizat suspecta și au reținut-o ca presupusă autoare a unui furt. Femeia are antecedente penale și a fost prezentată în fața instanței.