luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Microbuz care se întorcea din străinătate implicat într-un accident cu un TIR. La bord se aflau cinci cetățeni moldoveni

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Fără categorie Știri - marți, 8 martie 2022 Etichete: , , , ,

Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, care se întorcea din străinătate, a fost implicat marți dimineață, 8 martie, într-un accident pe raza județului Suceava. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un TIR care circula din sens opus. Două persoane au rămas încarcerate, una dintre ele suferind răni grave.

Conform publicației Monitorul de Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 06:30, pe DN 17, în zona Mestecăniș.

Microbuzul, care venea din vestul Europei și în care călătoreau cinci cetățeni moldoveni, tracta o platformă pe care se afla un autovehicul. Într-o curbă deosebit de periculoasă șoferul a pierdut controlul volanului și microbuzul a intrat într-un TIR.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Polițiștii prezenți la fața locului au declarat că accidentul s-a produs în condiții de carosabil umed, dar strada nu era acoperită de polei.

Două dintre cele cinci persoane din microbuz au rămas încarcerate. Ele au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi extrase dintre resturile microbuzului. Victimele au suferit mai multe traumatisme, dar erau conștiente și cooperante.

În total, trei persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare gravă, au informat pompierii militari.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Pe lângă pompieri, la locul accidentului au mai fost prezenți polițiștii și personalul sanitar SMURD.