joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Microbuz cu români, accident la ieșirea din țară. Trei persoane au fost rănite

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 12 aprilie 2022 Etichete: , , , , ,

Accident rutier marți, 12 aprilie, în jurul orei 17:00 pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 576, pe sensul de mers înspre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, între un microbuz care se îndrepta spre ieșirea din țară și un camion condus de un cetățean turc, informează Arad Online.

Un microbuz în care se aflau nouă români – opt pasageri și conducătorul auto – a intrat în coliziune cu un camion care se afla staționat în coloană, pe prima bandă a autostrăzii A1, pe sensul de mers spre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Trei persoane din microbuz au fost rănite, informează IPJ Arad.

„În zona localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și opt pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staționat în coloană pentru ieșirea din țară. În urma impactului au rezultat 3 victime, cu răni ușoare la prima vedere. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt ridicate”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.