marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Microbuz cu români care plecau în străinătate răsturnat într-un pârâu de pe marginea șoselei

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - vineri, 28 februarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Un microbuz cu 9 pasageri români care urmau să ajungă în Anglia a căzut în râul Bicaz, relatează Mediafax. Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 28 februarie. Potrivit polițiștilor, șoferul ar fi spus că mașina a derapat din cauza poleiului.

Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident produs în comuna Bicaz Chei, în județul Neamț, unde un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat în albia râului Bicaz. Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ. Până la sosirea echipelor de intervenție, călătorii aflați în microbuz au ieșit singuri din autovehicul.

Accidentul s-a produs în condițiile unui carosabil umed, cu porțiuni de zăpadă tratată cu antiderapant, iar bărbatul de la volan a declarat poliţiştilor că, din cauza poleiului, maşina a derapat şi a ajuns în albia pârâului. „Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei și o ambulanță de la SAJ.

Microbuz cu români care plecau în străinătate, răsturnat într-un pârâu de pe marginea șoselei. Foto: Știri Neamț

 

 

Microbuz cu români care plecau în străinătate, răsturnat într-un pârâu de pe marginea șoselei. Foto: Știri Neamț

DISTRIBUIE