vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persone au fost duse la spital

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - marți, 12 octombrie 2021 Etichete: , , , , ,

UPDATE: După cercetările de rigoare a rezultat că pasagerii se întorceau din Spania, nu plecau în străinătate, așa cum s-a înțeles inițial. Microbuzul în care se aflau urma să îi ducă din gara Arad până în orașul Zalău.

Știrea inițială:

- Continuarea după publicitate -

Un microbuz care transporta 20 de români la muncă, în străinătate, a fost implicat în această dimineață de 12 octombrie, într-un grav accident rutier, pe teritoriul municipiului Arad. Șapte persoane au fost transportate la spital, două dintre ele în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:10, pe strada Bogdan Voievod. Microbuzul, care aparține firmei Filadelfia, s-a răsturnat pe șosea după ce s-a ciocnit cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani.

A fost activat planul roșu de intervenție, informează publicația Ghidul Arădean.

- Continuarea după publicitate -

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane dintre care 20 de persoane, plus șoferul, în microbuz iar alte 2 persoane în autoturism. „Toate victimele au fost preluate și transportate la UPU. La fața locului au fost detașate 4 echipaje SMURD, 7 SAJ, 1 descarcerare. Cinci victime sunt stabile, alte două sunt în stare gravă”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persoane au fost duse la spital

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Fântânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persoane au fost duse la spital

- Continuarea după publicitate -

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a transmis IPJ Arad.