vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persone au fost duse la spital

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - marți, 12 octombrie 2021 Etichete: , , , , ,

UPDATE: După cercetările de rigoare a rezultat că pasagerii se întorceau din Spania, nu plecau în străinătate, așa cum s-a înțeles inițial. Microbuzul în care se aflau urma să îi ducă din gara Arad până în orașul Zalău.

Știrea inițială:

Un microbuz care transporta 20 de români la muncă, în străinătate, a fost implicat în această dimineață de 12 octombrie, într-un grav accident rutier, pe teritoriul municipiului Arad. Șapte persoane au fost transportate la spital, două dintre ele în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:10, pe strada Bogdan Voievod. Microbuzul, care aparține firmei Filadelfia, s-a răsturnat pe șosea după ce s-a ciocnit cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani.

A fost activat planul roșu de intervenție, informează publicația Ghidul Arădean.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane dintre care 20 de persoane, plus șoferul, în microbuz iar alte 2 persoane în autoturism. „Toate victimele au fost preluate și transportate la UPU. La fața locului au fost detașate 4 echipaje SMURD, 7 SAJ, 1 descarcerare. Cinci victime sunt stabile, alte două sunt în stare gravă”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persoane au fost duse la spital

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Fântânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Microbuz cu români care plecau la muncă în străinătate implicat într-un grav accident de circulație. Șapte persoane au fost duse la spital

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a transmis IPJ Arad.