joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Microbuz cu români din străinătate spulberat de un camion. Un mort și 7 răniți

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora În evidență Informații utile Știri - miercuri, 17 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Opt cetățeni români erau într-un microbuz pe o șosea din Cehia marți, 16 iunie, când autovehiculul în care călătoreau s-a izbit de un TIR condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 14:00, în Tisova, regiunea Tachov, la granița cu Germania.

Conform Observator, o femeie a murit și alte șapte persoane de cetățenie română au fost rănite, dintre care patru în stare foarte gravă. Trei au fost duse cu elicopterul la spital. Femeia care a decedat călătorea pe locul din dreapta șoferului.

Accident în Cehia.

Din cauza numărului mare de victime, la locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale și două elicoptere. „Au fost șapte răniți la fața locului. Unul dintre călători nu a supraviețuit accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková.

Accident în Cehia.

Personalul sanitar a transportat trei răniți cu două elicoptere. „Serviciul aerian de salvare de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol”, a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.

Potrivit publicației Deník, toate victimele erau cetățeni români.