duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Moarte misterioasă pentru un român din străinătate, găsit fără viață într-o mașină încuiată

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 28 iulie 2022 Etichete: , , ,

Cadavrul unui bărbat de naționalitate română, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperit în primele ore ale zilei de joi, 28 iulie 2022, într-o mașină încuiată care staționa în orașul austriac Braunau am Inn din landul Austria Superioară.

În jurul orei 01:20., martorii au denunțat, printr-un apel de urgență la 112, faptul că un bărbat ce părea a nu fi în viață este încuiat într-o mașină. O patrulă a poliției s-a deplasat imediat la locul respectiv.

„La sosire, ofițerii au văzut un bărbat în vehicul”, a declarat poliția din Austria Superioară într-un raport oferit presei joi după-amiază. Solicitați de polițiști, pompierii au intervenit și au deschis în cele din urmă portiera mașinii încuiate.

Bărbatul aflat în habitaclul vehiculului era mort. „Medicul de urgență sosit la fața locului nu a putut decât să stabilească decesul românului în vârstă de 49 de ani”, s-a precizat în același raport al poliției.

Momentan, decesul conaționalului nostru pare misterios. „Cauza morții este în prezent necunoscută”, a spus reprezentantul autorităților.

Parchetul din orașul Ried im Innkreis (Austria Superioară) a dispus efectuarea autopsiei cadavrului, pentru clarificarea acestui caz.