miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Moldovean mort în Italia într-un tragic accident rutier. Avea numai 36 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 1 decembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Un cetățean moldovean în vârstă de 36 de ani, rezident în localitatea italian Bassano del Grappa din provincia Vicenza (Veneto), a fost victima unui tragic accident de circulație în dimineața zilei de vineri, 1 decembrie 2023.

Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: ilgiornaledivicenza.

Bărbatul se deplasa la locul său de muncă cu un scuter, când a fost implicat într-un accident pe podul peste râul Brenta, care leagă Tezze de localitatea Friola, conform celor relatate de Il Giornale di Vicenza.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 7:00 dimineața, pe via Ponte della Vittoria. Conform investigațiilor efectuate de carabinieri, scuterul condus de moldoveanul de 36 de ani s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

Cauzele exacte ale coliziunii sunt încă în curs de investigare. La locul accidentului, un automobilist care trecea prin zonă a încercat să resusciteze victima, urmând instrucțiunile operatorului serviciului de urgență 118, însă, din nefericire, bărbatul nu a supraviețuit.

Serviciile de urgență au intervenit rapid, dar nu au putut salva viața cetățeanului moldovean. Incidentul a determinat închiderea drumului pentru aproape trei ore, pentru a permite efectuarea investigațiilor și a lucrărilor de salvare.