sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Născută în România și adoptată de mică în străinătate: „Ajutați-mă să-i găsesc pe cei 7 frați ai mei”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Evenimente În evidență Știri - duminică, 7 mai 2023 Etichete: , , , , , ,

Tunde Reka Otvos, o tânără de 25 de ani, născută în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe, își caută cei șapte frați pe care nu i-a cunoscut niciodată, precum și pe mama biologică.

Născută pe 26 iulie 1998, Tunde a fost adoptată în Statele Unite ale Americii și acum încearcă să afle mai multe despre familia ei biologică. Ea a publicat în acest sens un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Tunde Reka Otvos. Sursa foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

„Numele mamei biologice este JOLAN OTVOS și mai am șapte frați pe care aș vrea foarte mult să îi cunosc”, a scris tânăra în anunțul său.

Tunde face apel la toți cei care ar putea cunoaște detalii despre povestea ei și îi roagă să scrie un mesaj cu informații pe pagina menționată mai sus.

„Dacă cunoașteți detalii privind povestea mea, v-aș ruga foarte mult să scrieți mesaj paginii cu detalii”, a precizat ea.

Cu o atitudine pozitivă și speranța că va reuși să își găsească frații, Tunde își exprimă mulțumirea pentru toți cei care încearcă să o ajute în căutarea ei. „Vă mulțumesc frumos pentru fiecare distribuire și vă mulțumesc că încercați să mă ajutați în căutarea mea”, spune ea.

Într-o lume în care conexiunile de familie sunt adesea dificil de păstrat, povestea lui Tunde Reka Otvos reprezintă un exemplu de perseverență și curaj în căutarea rădăcinilor și a legăturilor de sânge. Foto mai jos:

Tunde Reka Otvos. Sursa foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României