marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Născută în România și adoptată de mică în străinătate, își caută părinții biologici: „Ajutați-mă să-i găsesc”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - luni, 20 iunie 2022 Etichete: , , , , , ,

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută în localitatea Ulmeni, județul Buzău și adoptată la numai un anișor în Belgia, a făcut recent un apel prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României prin care și-a exprimat dorința de a-și cunoaște părinții biologici și frații. „Mi-aș dori foarte mult să aflu dacă am frați și să îmi cunosc părinţii biologici”, a transmis tânăra în anunțul său.

Se numea la naștere Feraru Sanda Ionela, iar numele părinților erau Feraru Victor și Feraru Lăcrămioara. Mai multe informații nu are, nu știe sigur dacă are frați, surori și câți anume, dar și-ar dori să-i cunoască.

Ea face un apel la cei care ar putea să o ajute, să scrie un mesaj paginii menționate. Redăm mai jos anunțul integral al tinerei:

„Salutări din Belgia!
Numele meu la naștere a fost FERARU SANDA IONELA născută în 25 februarie 1990 în ULMENI, BUZĂU și adoptată în 1991 în Belgia. Numele părinților mei biologici: FERARU VICTOR și LĂCRAMIOARA. Mi-aș dori foarte mult să aflu dacă am frați și să îmi cunosc părinţii biologici. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori extrem de mult să primesc răspuns la întrebările care mi le pun de mult. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte.”

DISTRIBUIE