fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Născută în România și adoptată de mică în străinătate: „O caut pe femeia care mi-a dat viață”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 19 martie 2023 Etichete: , , , , , ,

O tânără în vârstă de 26 de ani, născută la Slatina, județul Olt și adoptată de mică în Statele Unite ale Americii, își caută acum mama biologică. „Tatăl meu m-a învățat valoarea vieții și cum să tratez oamenii cu dragoste, compasiune și iertare așadar astăzi sunt pregătită sufletește să o caut pe mama mea biologică, femeia care mi-a dat viață”, a transmis ea într-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Fata se numea la naștere Valentina Mihai și a văzut lumina zilei la data de 5 aprilie 1997. Știe despre mama sa că purta numele de Gabriela Mihai și locuia în comuna Potcoava, județul Olt, dar nu este sigură că această informație este reală.

Întotdeauna mi-am dorit să-mi cunosc povestea și, crescând, am avut întotdeauna acest sentiment gol de a nu ști cine sunt înainte de a fi adoptată. De aceea vă rog să distribuiți această postare. Vă mulțumesc!”, a mai adăugat Valentina în anunțul său pe care îl redăm mai jos, integral:

„Salutări din SUA!
Numele meu înainte de adopție a fost MIHAI VALENTINA. M-am născut pe 5 aprilie 1997 în SLATINA, Jud. OLT. Tatăl meu m-a învățat valoarea vieții și cum să tratez oamenii cu dragoste, compasiune și iertare așadar astăzi sunt pregătită sufletește să o caut pe mama mea biologică, femeia care mi-a dat viață. Se numea MIHAI GABRIELA și cred ca era din POTCOAVA, Jud. OLT. Probabil până în 2000, când am fost adoptată, am crescut alături de ea dar nu sunt sigură de această informație.
Întotdeauna mi-am dorit să-mi cunosc povestea și, crescând, am avut întotdeauna acest sentiment gol de a nu ști cine sunt înainte de a fi adoptată. De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI această postare. Vă mulțumesc!”

DISTRIBUIE