vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Noi zboruri din România spre Italia și Spania. Prețul biletelor este de 59 euro

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România În evidență Informații utile Prima pagină Știri - miercuri, 21 iunie 2023

Compania aeriană Dan Air a anunțat introducerea a două noi destinații pentru pasagerii care zboară din Brașov spre Italia sau Spania și retur, informează Biz Brașov.

Prima destinație nouă este către Roma – Aeroportul Fiumicino, cu zboruri programate în fiecare zi de luni, cu plecare la ora 8:30 de la Brașov.

Pentru cei care pleacă din Roma spre Brașov, zborurile sunt, de asemenea, programate în fiecare zi de luni, cu decolare la ora 12:55.

A doua destinație este Valencia, cu zboruri programate în fiecare zi de marți, la ora 8:40 din Brașov.

Plecarea din orașul spaniol spre Brașov este programată în fiecare zi de marți, la ora 13:15, cu aterizare la Brașov la ora 17:35.

Costul biletelor, cu bagaj inclus, este de 59 de euro pentru fiecare cursă, ceea ce înseamnă că un bilet dus-întors pentru Roma sau Valencia va costa 118 euro.

Aceste noi rute vor facilita călătoriile între Brașov și aceste două orașe populare europene, ceea ce ar putea avea un impact pozitiv atât asupra turismului, cât și asupra legăturilor de afaceri și familiale.

De asemenea, acestea vor oferi o opțiune de transport mai convenabilă pentru brașovenii care locuiesc în Italia sau Spania și doresc să se întoarcă acasă.