vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


O româncă adoptată de mică în Franța face un apel pentru a-și găsi tatăl și frații. „Mama a murit când aveam 2 ani”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 23 octombrie 2019 Etichete: , , , , , ,

O tânără româncă adoptată de mică în Franța visează să-și cunoască tatăl și frații, dacă mai are, de aceea face apel la oricine are informații despre tatăl ei să o ajute să îl găsească. Apelul conaționalei noastre este transmis de pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Numele meu românesc a fost ARGINT Mariana, născută la București în decembrie 1986”, spune tânăra care acum trăiește în Franța unde a fost adoptată când avea 5 ani. Mama ei a murit când Mariana avea doar 2 ani, în anul 1988, iar la trei ani după aceea a fost dată spre adopție.

„Din nefericire mama mea biologică, PURCAREA IOANA a murit în Mai 1988, la un an și jumătate după nașterea mea. Am fost adoptată în 1991 de o familie minunată din Franța” mai spune femeia.

În momentul în care a fost adoptată, Mariana locuia în sectorul 4 al Bucureștiului, pe strada Reșița, nr. 21 și nu știe dacă mai are frați sau nu, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care acum își caută tatăl. Un alt motiv pentru care tânăra vrea să-și cunască tatăl biologic este pentru că vrea să aibă o fotografie cu mama ei.

„Sunt în căutarea tatălui meu ARGINT AUREL. Ultima adresă cunoscută în momentul adopției mele era pe strada Reșița, nr 21, sector 4 București, la blocuri. Îmi doresc foarte mult să îl găsesc, să văd dacă mai am frați și surori, deasemenea să îl întreb dacă are cumva o fotografie cu mama mea”, mai spune femeia.

Mariana speră mult că va fi ajutată de conaționalii săi să își îndeplinească acest vis de a-și cunoaște familia biologică și face un apel către toți românii să o ajute cu orice informație sau distribuire poate fiecare pentru a ajunge la tatăl sau frații ei.

„Vă rog din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu să-mi îndeplinesc și eu acest mare vis. Mulțumesc pentru tot ajutorul și susținerea dumneavoastră. Am toată speranța și încrederea că anunțul meu de aici va ajunge într-un final la tatăl și rudele mele toate din România”, încheie tânăra româncă.

ARGINT Mariana, când era mică și acum. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României / Facebook