joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


O tânără româncă adoptată în SUA își caută părinții biologici: M-am născut la Drobeta-Turnu Severin

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - luni, 6 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

O tânără de 26 de ani, născută la Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți și adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii, își caută părinții biologici. Tânăra a scris un mesaj pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children/Copiii niciodată uitaţi ai României”, prin care le cere sprijin celor care pot oferi informații despre adevărații ei părinți.

„Salutări din ALASKA!! Am fost adoptată din România și de ceva timp sunt în căutarea familiei mele biologice. Sper din tot sufletul să reușesc și eu să-mi împlinesc acest mare vis, aici cu ajutorul acestei pagini și a tuturor oamenilor minunați care o urmăresc. Atașez câteva recente fotografii cu mine și alte două din perioada adopției. Iată ce informații dețin despre mine și familia mea biologică: m-am născut în Maternitatea din DROBETA-TURNU SEVERIN, Județul MEHEDINȚI, în toamna anului 1994. Am ajuns să locuiesc la orfelinat, la foarte scurt timp după naștere. Mama mea biologică se numește VARZARU RODICA, pe atunci locuia în localitatea BĂLĂCIȚA, iar tatăl meu figurează necunoscut. Bunicii mei se numesc, Petre Varzaru și Nicolita Varzaru. Pe atunci aveam și un frate, Marcel Varzaru, născut în octombrie 1993. Vă rog să DISTRIBUIȚI și anunțul meu, poate va ajunge să fie văzut de familia și rudele mele. Aștept cu nerăbdare vești! Mulțumesc foarte, foarte mult!!”

„The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” este o pagină de Facebook, creată special, prin intermediul căreia copiii care au fost adoptaţi în străinătate, deveniți acum adulţi, postează mesaje pentru căutarea părinților lor naturali.