duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Pasageră româncă așteptată cu poliția la aterizare în Germania. A avut un comportament inadecvat în timpul zborului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 18 septembrie 2023 Etichete: , , , ,

Echipajul unui avion Wizz Air care a zburat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 septembrie 2023, de la Suceava la Memmingen (Germania) a întâmpinat dificultăți semnificative cu o pasageră.

Femeia, de naționalitate română, dar rezidentă în Germania, s-a comportat atât de inadecvat în timpul zborului încât echipajul a simțit nevoia să solicite intervenția poliției în timp ce erau încă în aer.

Conform declarațiilor Poliției de Frontieră din Memmingen, femeia a ignorat în repetate rânduri instrucțiunile personalului de zbor și s-a comportat în mod evident nerespectuos și nepoliticos.

„Deși altercația a rămas la nivel verbal, pasagerei i s-a interzis să zboare cu această companie aeriană timp de un an”, a precizat un reprezentant al poliției.

În aceeași zi, la prânz, un alt incident a avut loc la bordul unui avion care zbura de la Alicante (Spania) la Memmingen. Un pasager german, în vârstă de 59 de ani, a fost surprins fumând în toaletă, în ciuda interdicției clare.

Observând această încălcare, echipajul avionului a alertat forțele de ordine, iar bărbatul a fost întâmpinat de poliție la aeroportul Memmingen.

Acum, acesta se confruntă cu o acuzație formală pentru încălcarea Legii Securității Aeriene.