duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


O pasageră s-a dezbrăcat complet în avion înainte de decolare și a mușcat un polițist intervenit să o liniștească

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 26 iunie 2023 Etichete: , , , , , ,

Un zbor al companiei aeriene Lufthansa de la München (Germania) spre Sofia (Bulgaria) a fost întârziat preț de mai multe ore în seara zile de vineri, 23 iunie 2023, din cauza unei pasagere în vârstă de 27 de ani care s-a dezbrăcat complet înainte de decolare.

Potrivit informațiilor furnizate de poliția federală, citate de ziarul german Bild, femeia a început să se dezbrace și să țipe în mod necontrolat. Polițiștii interveniți la bordul aeronavei nu au reușit să o liniștească sau să o convingă să se îmbrace înapoi.

Un ofițer de la poliția federală a încercat să-i înfășoare o pătură femeii dezbrăcate, care este originară din Bulgaria. „În timpul acestei încercări, femeia l-a mușcat prin surprindere pe colegul nostru de brațul stâng”, a declarat poliția.  Polițistul a fost nevoit apoi să recurgă la „forța directă” pentru a se elibera de mușcătura femeii și a se proteja.

Pasagera agresivă a fost coborâtă din avion ulterior cu ajutorul mai multor forțe de intervenție și a fost dusă la spitalul de district Taufkirchen. Ea a fost acuzată de ultraj și atac fizic asupra unui ofițer de executare, precum și de vătămare corporală.

Ofițerul mușcat a fost nevoit să se prezinte la tratament medical și nu a putut să-și continue serviciul.

Zborul către Sofia a putut decola din München cu o întârziere de trei ore și jumătate.

Aceasta nu este singura problemă recentă cu care s-au confruntat companiile aeriene. Duminica trecută, o aeronavă Condor, care zbura de la Frankfurt la Punta Cana, Republica Dominicană, a fost nevoită să efectueze o aterizare de urgență deoarece doi pasageri s-au certat atât de aprig deasupra Atlanticului, încât căpitanul a decis să facă o aterizare intermediară în Azore.