luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Patru noi rute cu zbor direct spre trei țări din Europa dintr-un mare aeroport din România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - vineri, 2 august 2019 Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Compania WizzAir a anunțat introducerea a patru noi destinații de zbor pe aeroportul din Timișoara, spre trei țări europene. Acestea vor fi introduse începând cu data de 4 august 2019.

„Prin introducerea celor 4 noi destinații se mărește zona europeană accesibilă direct din Timișoara și în același timp Banatul, Timișul și Timișoara – viitoare Capitală Culturală a Europei – au șanse sporite de a fi vizitate de turiști europeni. Alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara înseamnă o creștere economică regională, mai multe locuri de muncă în economia locală și regiunea Banat, dar și mai multe oportunități de călătorie accesibile spre și dinspre Timișoara. Colaborarea aeroportului Timișoara cu compania aeriană este una foarte bună, dovada excelentei colaborări în interesul clienților noștri, pasagerii, este creșterea numărului de zboruri și destinații planificată pentru 2019 și 2020”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu, citat de ziarul Ziua de Vest..

Spre ce destinații vor fi aceste zboruri, mai precis?

Destinație Zile de operare Data de începere
Billund duminică și joi 4 august 2019
Karlsruhe/Baden-Baden duminică și joi 4 august 2019
Nuremberg marți și sâmbătă 6 august 2019
Doncaster/Sheffield marți și sâmbătă 6 august 2019

Primele două rute vor fi introduse în data de 4 august 2019 și vor avea ca destinație Billund (Danemarca) și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Celelalte două rute urmează să fie introduse în data de 6 august 2019 și vor fi spre Nuremberg (Germania) și Doncaster/Sheffield (Marea Britanie).

Astfel, din 4 august 2019, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 7 țări europene (Anglia, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Spania), plus Israel, mai precizează sursa citată.