fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român abia întors din Germania, ucis cu sânge rece la Timișoara

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - vineri, 24 iulie 2020 Etichete: , , , , , ,

Un român în vârstă de 33 de ani abia întors din Germania a fost ucis cu sânge rece în Gara de Nord din Timișoara în zorii zilei de joi, 23 iulie. Un trecător a fost cel care a văzut corpul fără viață al bărbatului și a alertat autoritățile, informează Observator.

Tânărul se numea Florin Rafa. El era originar din Sibiu și abia ajunsese în țară din Germania, acolo unde lucrase la un circ. În prezent își căuta de muncă în Timișoara.

Din primele informații, se pare că Florin ar fi avut parte de un conflict aprins cu alți trei indivizi în jurul orei 04:00 dimineața. Situația a degenerat rapid, iar unul dintre agresori l-a înjunghiat puternic pe Florin cu un cuțit.

Cei trei vinovați l-au lăsat pe bărbat într-o baltă de sânge și au fugit. Tânărul a fost găsit în apropiere de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Departamentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a adus la cunoștința opiniei publice următoarele:

„În data de 23.07.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș s-au sesizat din oficiu față de A.N. (autor neidentificat), cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal.”

DISTRIBUIE