joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Român arestat într-un aeroport din Germania înainte de a se urca în avionul care îl ducea spre casă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 9 septembrie 2021 Etichete: , , , ,

Un român în vârstă de 21 de ani a fost arestat de polițiștii germani marți, 7 septembrie, pe aeroportul din Dortmund, chiar înainte de a se urca în avionul cu destinația România. Tânărul era căutat pentru mai multe infracțiuni comise pe teritoriul Germaniei și pentru care deja fusese condamnat de justiție, informează publicația Ruhr Nachrichten.

În timp ce intenționa să părăsească Germania, la controlul documentelor de identitate a ieșit la iveală faptul că bărbatul român era căutat de poliție pentru trei mandate de arestare emise pe numele său.

În luna martie a acestui an a fost condamnat la 50 de zile de închisoare pentru amenințări și insulte, cu o lună mai devreme a fost condamnat la 60 de zile de arest pentru conducere fără permis, iar anul trecut a fost condamnat la 50 de zile de închisoare pentru falsificare de documente.

Tânărul român a fost arestat pe aeroport de Poliția federală și, înainte de a se îmbarca într-un alt avion care să-l ducă spre țara natală, va trebui să-și ispășească pedepsele pentru care a fost condamnat în Germania.