duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Român care se întorcea de la muncă din Spania, dispărut într-o parcare din Italia

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 14 octombrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Barbu Petre, în vârstă de 50 de ani și originar din Vârtop, județul Dolj, se întorcea cu un autocar de la muncă din Spania, dar în timpul unui popas în Italia bărbatul a dispărut fără urmă.

Conaționalul nostru a dispărut în data de 12 octombrie 2019 dintr-o parcare situată la circa 100 de kilometri distanță de granița dintre Italia și Slovenia, relatează Realitatea de Craiova. Un cunoscut de-al său spune că Petre a coborât din autocar la popas, dar nu a mai urcat înapoi și deși a fost căutat în zona respectivă, nu a fost găsit nicicum.

Barbu Petre prezintă următoarele semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, negru, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare. În ziua când a dispărut era îmbrăcat într-o bluză neagră de trening cu dungi verzi pe mâneci, un tricou negru, pantaloni albaștri, era încălțat cu pantofi sportivi de culoare închisă și avea o șapcă pe cap gen cele militare.

Barbu Petre, 50 de ani, dispărut în Italia

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la 112 sau să prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.