miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


VIDEO. Un român a câștigat America’s Got Talent. Premiul este de un milion de dolari

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Cultură Din diaspora Evenimente În evidență Muzică Prima pagină Știri - joi, 28 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Într-o seară plină de emoții și așteptări, „America’s Got Talent” (AGT) a anunțat miercuri seara, 27 septembrie, în cadrul marii finale de pe NBC că marele premiu pentru Sezonul 18 a fost câștigat de dresorul român Adrian Stoica și câinele său, Hurricane.

După săptămâni de competiție intensă, Adrian și câinele său, un border collie,  au cucerit publicul și au primit premiul de un milion de dolari.

Ei au de asemenea oportunitatea de a avea un show principal în cadrul spectacolului „America’s Got Talent Presents Superstars Live”, la Hotelul și Cazinoul Luxor din Las Vegas.

Încă de la audițiile lor, dresorul român și câinele său au oferit o serie de trucuri impresionante pe melodia „Better When I’m Dancing” a lui Meghan Trainor.

În spectacolele live, demonstrația lor setată pe acordurile melodiilor „I’m a Believer” în varianta Smash Mouth și „Girls Just Wanna Have Fun” a lui Cyndi Lauper a stârnit ovații în picioare și laude din partea juriului și publicului.

„Cred că, din punct de vedere al evoluției față de audiție, acesta este cel mai bun număr pe care l-am văzut în seara aceasta,” a declarat Simon Cowell, care a făcut parte din juriu. „A fost un spectacol live și demonstrația a fost complicată. Ea (Hurricane) a fost extraordinară.”

„Cred că Hurricane este pregătită pentru Vegas”, a adăugat Sofía Vergara, prevestind ceea ce avea să urmeze.

În marea finală de marți, duo-ul a oferit un spectacol pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen.

În finală, Adrian și Hurricane au concurat împotriva altor zece talente excepționale.

În afara concurenților, finala de miercuri a avut și o serie de oaspeți notabili, printre care cântăreții Jason Derulo, John Batiste, Leona Lewis, legendara textieră Diane Warren și câștigătorul sezonului 17 AGT, The Mayyas.