joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român căutat în străinătate pentru mai multe furturi comise. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-l găsi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 19 februarie 2022 Etichete: , , , ,

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 51 de ani, este suspectat de Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Tirol de săvârșirea unor furturi și de comiterea altor infracțiuni pe raza a trei state federale din Austria: Tirol, Vorarlberg și Salzburg.

Conform celor relatate de cotidianul austriac Kronen Zeitung, acesta fură portofele, iar cu cardurile bancare găsite în interiorul acestora efectuează apoi retrageri ilegale de numerar de la bancomate.

Se presupune că românul spiona codul PIN al victimei înainte de a-i fura portofelul. Infracțiunile se produceau în principal în unități de alimentație publică și în unități de cazare.

În acest moment, se solicită populației informații privind locația actuală a românului, către Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Tirol sau către orice altă secție de poliție din Austria.

Românul căutat de polițiștii austrieci. Foto: Biroul de Stat al Poliției Criminale Tirol, Austria.

Informații despre suspect, a cărui fotografie a fost deja publicată în presa scrisă și cea digitală, pot fi raportate Oficiului de Stat al Poliției Criminale din Tirol la numărul de telefon 059133 / 70-3333 sau oricărei alte secții de poliție din Austria, potrivit anunțului de căutare dat de polițiști.