miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Român din Spania, aflat din motive de muncă în Italia, mort în urma unui accident într-o brutărie

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 12 mai 2021 Etichete: , , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, rezident în Spania, dar care se afla în Italia, detașat de firma pentru care lucra, a murit într-un grav accident de muncă petrecut în jurul orei 12:00 de astăzi, 12 mai 2021.

Tragedia s-a petrecut într-o brutărie din localitatea italiană Guardia Lombardi, provincia Avellino din Campania, unde conaționalul nostru a fost trimis din Spania pentru a instala un utilaj de mari dimensiuni.

Potrivit surselor locale, utilajul s-a desprins, din motive în curs de investigare de către autorități, și a căzut peste tânărul muncitor român, provocându-i răni foarte grave.

Angajații și patronii brutăriei au sunat imediat la 118 și au solicitat o ambulanță, dar odată sosiți la fața locului, paramedicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

La locul tragediei au intervenit și carabinierii din localitatea Sant’Angelo dei Lombardi care au deschis o anchetă pentru a stabili eventuale responsabilități cu privire la moarte bărbatului român a cărui identitate nu a fost făcută publică încă.