miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Român din Spania dispărut de la ferma la care lucra. Valerică este căutat de 10 zile

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 23 noiembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Un bărbat român din Spania, care lucrează la o fermă agricolă din localitatea Almodóvar del Campo, comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, este căutat de circa 10 zile de autoritățile locale după ce a dispărut fără urmă de la locul de muncă, informează publicația La Comarca de Puertollano. Peste 50 de oameni au efectuat căutări în ultimele zile pentru a-l găsi pe conaționalul nostru.

Valerică Stoica, 36 de ani. Foto publicată de Garda Civilă din Spania

Valerică Stoica are 36 de ani și, în dimineața zilei de vineri, 13 noiembrie 2020, a ieșit din locuința sa pentru a hrăni și îngriji animalele de la ferma la care lucrează. Cu toate acestea, soția a lui a constatat că bărbatul nu a executat niciuna dintre sarcinile sale, iar el era de negăsit.

Femeia a depus plângere imediat la Garda Civilă, iar autoritățile locale încearcă să-l găsească de atunci. În acest weekend au avut loc căutări intense cu ajutorul a peste 50 de persoane, atât din rândul forțelor de ordine, cât și a localnicilor.

Autoritățile locale au organizat căutări și în weekendul trecut. Foto: lacomarcadepuertollano.com

Aceștia au căutat temeinic în împrejurimi, chiar și în fântânile din zonă, cu ajutorul unei camere video subacvatice, dar nu au reușit să găsească niciun indiciu despre dispariția lui.

Forțele de ordine și voluntarii au efectuat căutări în zona unde se află ferma la care lucra Valerică. Foto: lacomarcadepuertollano.com

Autoritățile fac apel la cei care ar putea avea informații despre locul în care se află conaționalul nostru să sune la numărul de telefon 062.

Autoritățile fac apel la cei care au informații să sune la Garda Civilă, numărul 062.

Valerică Stoica are 36 de ani, 1,65 metri înălțime, 60 de kilograme și ultima dată când a fost văzut era îmbrăcat cu pantaloni verzi, o geacă de culoare albastru închis, cizme de culoare maro și o bluză gri spre negru.

Anchetatorii continuă investigațiile și nu exclud în acest moment nicio pistă.