miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Un român din Spania și-a înjunghiat concubina și soacra cu mai multe lovituri de cuțit

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 12 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat de Garda Civilă din orașul spaniol Alfafar (comunitatea autonomă Valenciană) după ce duminică, 11 septembrie, și-a înjunghiat partenera în vârstă de 25 de ani, precum și pe mama acesteia, în vârstă de 49 de ani, într-o casă din cartierul La Torre din orașul Valencia, informează La Povincias.

Duminică aproape de miezul nopții, 112 a primit o sesizare despre violentul eveniment. Mai multe patrule ale Gărzii Civile și Poliției Locale din Valencia s-au deplasat urgent la adresa respectivă, o casă de pe Calle Pintor Joan Miró.

De asemenea, trei ambulanțe dintre care două de la Serviciul de Asistență Medicală de Urgență (SAMU) s-au deplasat și ele la la fața locului, pentru a ajuta victimele și a le transfera la spital în cel mai scurt timp.

Mama tinerei, o femeie de 49 de ani, a suferit mai multe răni la umăr și piept, deoarece și-a apărat fiica și s-a interpus între cei doi parteneri, în plină agresiune a bărbatului. Partenera agresorului a primit și ea mai multe lovituri de cuțit în piept, potrivit unor surse medicale.

Garda Civilă din Alfafar l-a arestat pe agresor, care se face vinovat și va fi judecat pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor.