joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut în Franța de trei zile. Se afla în vizită la familia sa

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 21 iulie 2022 Etichete: , , , ,

Zoltan Moldovan, un cetăţean român în vârstă de 60 de ani, este dat dispărut de luni, 18 iulie 2022, conform publicației franceze France Bleu.

Sosit în Franța în urmă cu două săptămâni, românul își vizita familia care locuiește în orașul La Tour-du-Pin (departamentul Isère în regiunea Ron-Alpi). În jurul orei 11:00 din dimineața zilei de luni însă, a părăsit apartamentul situat pe rue de la République din centrul orașului și nu s-a mai întors.

Îngrijorate, rudele sale au alertat jandarmii care au început imediat căutările. Potrivit ultimelor informații aflate la dispoziția anchetatorilor, Moldovan a fost văzut ultima dată tot luni, 18 iulie, la ora 20:48, în orașul Abrets-en-Dauphiné.

Potrivit familiei sale, conaționalul nostru suferă ocazional de pierderi de memorie și nu cunoaște deloc zona și nici limba franceză.

Jandarmii din La Tour-du-Pin fac apel la persoanele care au informații despre Moldovan. Acesta are 1,70 metri înălțime, are o constituție slabă, părul alb cu chelie parțială. În momentul dispariției purta pantaloni de jogging bleumarin cu dungi laterale, un tricou alb cu mâneci scurte și avea pe cap o șapcă de culoarea kaki.

Zoltan Moldovan, românul dispărut în Franța în urmă cu 3 zile. Foto: francebleu.fr

Dacă aveți informații, puteți suna jandarmeria La Tour-du-Pin apelând numărul de telefon: 04.74.83.57.00.