joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut în Germania, are 24 de ani și este căutat cu disperare de părinți

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 28 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

Doi părinți din comuna Corund, județul Harghita, trăiesc momente de coșmar după ce fiul lor, Szasz Csaba, în vârstă de 24 de ani, a dispărut fără urmă în Germania, informează Ziar Harghita.

Tânărul, originar din satul Valea lui Pavel, a plecat la muncă în Germania în luna mai a acestui an, însă din august nu a mai putut fi contactat, stârnind îngrijorare profundă în rândul familiei sale.

Potrivit declarațiilor tatălui său, care a sesizat poliția la data de 27 noiembrie, ora 15:00, Szasz Csaba este de negăsit de câteva luni, iar eforturile familiei de a-l localiza au fost zadarnice.

Descrierea fizică a tânărului: păr șaten, o înălțime de aproximativ 1.75 metri, o greutate de 75 de kilograme, ochi albaștri și o constituție atletică.

Autoritățile fac apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui Szasz Csaba.

Cetățenii sunt îndemnați să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție în cazul în care au informații relevante. Situația a stârnit o largă mobilizare în comunitate, cu speranța că tânărul va fi găsit în siguranță cât mai curând.

Szasz Csaba, 24 de ani, dispărut în Germania