joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut în Spania, căutat de familie. De șase luni nu se mai știe nimic de el

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Prima pagină Știri - joi, 30 noiembrie 2023 Etichete: , , , ,

O familie din Ciocănești, județul Călărași. este cuprinsă de neliniște după ce un membru al său, în vârstă de 35 de ani, a dispărut fără urmă de aproape șase luni în Madrid, capitala Spaniei. Ultima dată când s-a auzit de Șerban Ionuț Daniel a fost pe 18 iunie, moment din care nu s-a mai putut lua legătura cu el.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Română, bărbatul dispărut are o înălțime de 1.7 metri, o greutate de aproximativ 60 de kilograme, păr blond și drept, iar ochii săi sunt de culoare căprui.

Autoritățile române au lansat un apel public pentru a putea obține orice informație care ar putea duce la localizarea lui Șerban Ionuț Daniel.

Șerban Ionuț Daniel, 35 de ani, dispărut în Madrid

Persoanele care au informații legate de acest caz sunt rugate să contacteze imediat serviciul unic de urgență la numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Cazul a stârnit preocupare atât în rândul comunității locale din Ciocănești, cât și în cadrul autorităților, având în vedere durata îndelungată de timp de când bărbatul este dispărut.

Familia lui Șerban Ionuț Daniel rămâne în așteptarea oricăror vești care ar putea să aducă lumină în acest caz tulburător.