marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut pe un aeroport din Germania. Avea bilet spre România, dar nu a mai urcat în avion

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - vineri, 23 februarie 2024

Un caz de dispariție a avut loc joi, 22 februarie, pe aeroportul din München, unde Ioan Dumitru, un bărbat român de 37 de ani din Sibiu, a dispărut în circumstanțe misterioase. Bărbatul, aflat în tranzit din Canada spre Sibiu, și-a lăsat lucrurile personale, inclusiv telefonul, la un restaurant din aeroport, după care nu a mai fost găsit.

Bărbatul suferă de epilepsie și are pierderi de memorie

Familia lui Ioan Dumitru, profund îngrijorată, a lansat un apel către oricine se află în zona aeroportului și ar putea avea informații, să ajute la găsirea lui cât mai rapid posibil.

Se pare că dispariția lui Ioan este și mai alarmantă din cauza unui atac de epilepsie suferit în timpul escalei, care l-a făcut să fie transportat de urgență la spital.

Ioan Dumitru, dispărut pe aeroportul din Munchen, Germania

Deși a fost externat ulterior, familia a constatat cu disperare că Ioan nu s-a mai îmbarcat în avionul spre România.

Conform relatărilor, starea lui Ioan este complicată de pierderi de memorie, crezând că se află încă în Canada, nu în Germania. Această confuzie agravează dificultatea de a-l identifica sau de a comunica cu el, în cazul în care este localizat.

Ana, o apropiată a familiei, a postat un mesaj pe grupul Voluntari în Europa, implorând pe oricine îl vede pe Ioan să contacteze autoritățile sau să o contacteze în privat.

Ea a oferit detalii suplimentare despre circumstanțele dispariției:

„Venea din Canada cu escală la München, ieri trebuia să plece spre Sibiu dar a avut un atac de epilepsie, se pare si a ajuns la spital… azi (joi, 22 februarie – a.c.) îi luase sora lui bilet spre Sibiu. A fost în aeroport și la un moment dat și-a lăsat lucrurile, inclusiv telefonul, la un restaurant spunând că se duce să își cumpere încărcător la telefon, dar nu s-a mai întors. Se pare că are și pierderi de memorie.”

Poliția din aeroport și autoritățile locale sunt deja implicate în căutări, iar anunțul dispariției a fost răspândit și pe rețelele de socializare, în speranța că va fi văzut de cineva care se află în aeroport sau în imediata apropiere.

Oricine are informații despre locația lui Ioan Dumitru este rugat să contacteze imediat autoritățile. Fiecare moment contează, iar colaborarea comunității poate fi crucială în eforturile de a-l găsi pe bărbatul dispărut.

 

DISTRIBUIE