sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Român găsit mort în Spania. Trăia pe străzi și dormea în parcuri

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Din diaspora Știri - luni, 26 septembrie 2022 Etichete: , , , , , , , ,

Un bărbat fără adăpost, de naționalitate română, a fost găsit fără viață în cursul zilei de sâmbătă, 24 septembrie, în apropierea unuia dintre cele 12 coșuri de fum ale localității spaniole Tomelloso (provincia Ciudad Real). Conform primelor ipoteze, moartea acestuia a survenit din cauze naturale.

Cadavrul românului a fost descoperit în jurul prânzului, în grădina anexă coșului de fum situat pe strada Domeq. Înalte de 45 de metri, aceste vechi coșuri de fum sunt foarte bine conservate și vizibile de la mare distanță.

Adevărate opere de artă în domeniul zidăriei, coșurile de fum confirmă faptul că acolo, cândva, a existat o activitate industrială. Acestea erau cele care ridicau fumul din lemnul de foc sau cărbunele folosit la arderea necesară distilării vinului pentru obținerea alcoolului din vin.

Poliția Locală a primit o sesizare cu privire la descoperirea cadavrului

Membri ai Poliției Locale din Tomelloso, alături de poliția judiciară și ofițeri de la criminalistică s-au deplasat la locul unde a fost găsit cadavrul conaționalului nostru. Ele se vor ocupa de investigarea acestui deces.

Consilierul Barato a declarat că la momentul în care a fost informat despre evenimente, nu s-a efectuat încă ridicarea cadavrului și că primele informații indică faptul că motivul morții acestui bărbat s-a datorat unor cauze naturale.

Românul decedat era cunoscut de poliţiști, deoarece trăia pe stradă și dormea în spațiile publice verzi ale localității.