miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Român mort de COVID-19 în Marea Britanie, patru copii au rămas fără tată. „Costi a plecat din această lume fulgerător, după o scurtă luptă cu virusul”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 13 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un bărbat român care trăia împreună cu soția și cei patru copii ai lor la Coventry, în Anglia, a decedat după ce a luptat două săptămâni împotriva virusului SARS-CoV-2. Constantin Gavril, „Costi” pentru cine îl cunoștea, „a plecat din această lume fulgerător, după o scurtă luptă cu acest virus, care face atât de multe victime”, a scris un prieten pe rețelele de socializare.

Prietenii și colegii au organizat o strângere de fonduri pe Facebook pentru repatrierea trupului neînsuflețit al românului nostru:

„Pentru toți cei care doresc să ajute fam. Gavril cu strângere de fonduri pentru repatrierea lui Costi, în România și toate cele necesare înmormântării creștinești. Azi, am primit o veste tristă. Colegul nostru, Costi Gavril a plecat ieri spre ceruri. A lăsat în urmă o soție îndurerată și 4 copii. Familia are nevoie de orice ajutor financiar pentru a-l repatria în România și a-l înmormânta creștinește. Costurile repatrierii se ridică la câteva mii de lire sterline, sumă de care familia (și așa greu încercată) nu dispune. Banii donați vor fi folosiți pentru repatriere și înmormântare. Mulțumesc tuturor celor care se vor implica! Vă rog, haideți să facem un efort (oricât de mic) și să reușim să strângem suma necesară pentru a ajuta familia Gavril.”

Se poate dona aici.