joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român mort în Germania în timp ce traversa autostrada pe jos. De partea cealaltă îl aștepta soția

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 17 martie 2022 Etichete: , , , , ,

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 36 de ani, a murit miercuri, 16 martie, în Germania, lângă localitatea Rohrbrunn (districtul Aschaffenburg), după ce a încercat să traverseze autostrada A3. Potrivit poliției, bărbatul a fost lovit în plin de o mașină și a decedat la locul accidentului în urma rănilor suferite.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:15, informează BR24. Bărbatul se întorcea la soția sa, care îl aștepta pe cealaltă parte a autostrăzii, în mașina lor ce era parcată în zona de odihnă Spessart-Nord. El a vrut să traverseze pe jos autostrada. Motivul pentru care conaționalul nostru a luat această decizie punându-și viața în pericol reprezintă obiectul unei anchete în curs de desfășurare.

După ce o femeie aflată la volanul unei mașini a reușit să frâneze la timp și a evitat accidentul, un autoturism Volvo, care venea pe banda următoare, l-a lovit în plin. Deși primele persoane care au asistat ca martori la accident s-au repezit să-i acorde primul ajutor, și printre ei au fost doi medici, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. El a murit la locul accidentului, la puțin timp după impact.

La volanul autoturismului Volvo, care se îndrepta spre sud, se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani din districtul Traunstein. El a scăpat nevătămat. Poliția rutieră Aschaffenburg-Hösbach este însărcinată cu ancheta privind reconstituirea exactă a accidentului.

De asemenea, o echipă de intervenție pentru situații de criză a fost la fața locului, pentru a avea grijă de soția care își aștepta soțul. Cuplul venea din România și se afla în tranzit în regiune. Autostrada A3, pe direcția Nürnberg, a trebuit să fie complet închisă pe toată durata investigației accidentului.