joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Român mort în străinătate după ce a sărit în apă să-și salveze iubita. Femeia voia să se sinucidă

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 18 martie 2022 Etichete: , , , , , , ,

Un bărbat de naționalitate română s-a înecat în canalul navigabil „Canal de l’Ourcq” din Paris, în zona cheiului Quai de la Marne, în dimineața zilei de joi, 17 martie. Acesta a încercat să-și salveze iubita care se aruncase în apă, după o ceartă între îndrăgostiți, relatează publicația Le Parisien.

Potrivit unei surse a poliției, doi martori aflați la fața locului nu au ezitat să sară și ei în canal, pentru a încerca să-i salveze pe cei doi.

Femeia, care s-a aruncat în apă în timp ce se certa cu partenerul, a fost recuperată în viață de personalul brigăzii fluviale în jurul orei 2:30 și a fost transportată la Spitalul Lariboisière, în regim de urgență absolută.

Din nefericire, partenerul femeii, care a sărit în apă pentru a o salva, a fost recuperat în stare de inconștiență. În ciuda primului ajutor acordat de salvatori, el a decedat. Cei doi martori curajoși au reușit să iasă singuri din apa aproape înghețată a canalului.

Canalul navigabil „Canal de l’Ourcq” din Paris

O anchetă a fost deschisă la secția de poliție a arondismentului 19 din Paris, pentru a se putea confirma că moartea bărbatului a fost, într-adevăr, accidentală. Cazul a fost înaintat Parchetului.