joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Român mort în străinătate sub ochii soției sale. S-a izbit cu mașina de un copac

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 8 decembrie 2023 Etichete: , , , , ,

Un tragic accident de circulație a zguduit localitatea Ganderkesee, Landkreis Oldenburg, din Germania, unde un bărbat român, în vârstă de 42 de ani, a decedat după ce vehiculul pe care îl conducea s-a izbit de un copac.

Imagine de la locul în care s-a petrecut tragedia. Sursă foto: www.t-online.de.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 7 decembrie 2023, pe Birkenheider Straße, relatează NWZ Online, care precizează că la fața locului s-au mobilizat rapid forțele de intervenție.

Echipajele de salvare sosite la locul tragediei au găsit șoferul inconștient și încarcerat în vehicul. Pentru extragerea sa, pompierii au folosit unelte hidraulice cu scopul de a îndepărta ușa mașinii.

Din nefericire, rănile grave suferite în urma impactului cu copacul au provocat decesul conaționalului nostru la locul accidentului, în ciuda eforturilor depuse de echipele de salvare pentru a-i salva viața.

Pe scaunul pasagerului se afla soția bărbatului român, care a reușit să iasă singură din vehicul. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare și asistență psihologică, având în vedere șocul și pierderea suferite.

Intervenția la locul accidentului a inclus un număr impresionant de forțe: șase vehicule de pompieri și 30 de pompieri, alături de două ambulanțe și doi medici de urgență.

Cauza exactă a accidentului nu a fost clarificată încă, dar se speculează că de vină sunt condițiile de drum alunecos.