marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român mort pe un șantier din Germania. Omagiul colegilor și apelul familiei îndurerate

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 19 februarie 2024 Etichete: , , , ,

Un român originar din Constanța, angajat pe un șantier din Germania, și-a găsit sfârșitul în urma unui infarct, în timpul orelor de muncă, stârnind valuri de compasiune și solidaritate în rândul colegilor și prietenilor.

Tragedia a avut loc pe 14 februarie 2024, lăsând în urmă durere și disperare.

Conform colegilor, care i-au adus un ultim omagiu pe șantierul unde a avut loc tragicul eveniment, Nelu Tites a murit răpus de un infarct.

Familia românului se confruntă cu probleme financiare și fiica îndurerată, în încercarea de a-și aduce tatăl acasă pentru a-i oferi o înmormântare creștină, a apelat la generozitatea oamenilor, prin intermediul rețelelor sociale.

Mesajul său emoționant subliniază gravitatea situației:

„În data de 14.02.2024, tatăl meu a decedat în Germania, la locul de muncă. Aș vrea să vă rog, dacă se poate, din puținul fiecăruia să adunăm și să îl aducem acasă, lângă mine și mama. În acest moment, orice leu contează pentru noi. Costurile sunt foarte mari, iar noi nu ne putem permite. Vă mulțumesc din suflet”, a scris ea într-o postare pe Facebook.

Răspândirea acestui apel disperat a determinat comunitatea să se mobilizeze în sprijinul familiei greu încercate, încurajând donațiile prin intermediul conturilor bancare furnizate.

Detaliile bancare oferite pentru a facilita contribuțiile financiare sunt următoarele: pentru Anca-Florentina Tites (soția bărbatului decedat), donațiile se pot face în lei (RO79BTRLRONCRT0625054401) și euro (RO29BTRLEURCRT0625054401), iar pentru Nicoleta-Lorena Tites (fiica bărbatului decedat) în lei (RO60BTRLRONCRT0CI5721301).

DISTRIBUIE