vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Un român s-a întors din Spania după 15 ani și a deschis o afacere unică în orașul său

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - joi, 9 martie 2023 Etichete: , , , , , ,

Tot mai mulți români plecați de-a lungul ultimelor decenii la muncă, în străinătate, se întorc în România unde deschid mici afaceri pe plan local.

Este și cazul lui Eugen, un român revenit în țară după mai mulți ani petrecuți în Spania, care a deschis la Ploiești o spălătorie de haine self-service, relatează Observatorul Prahovean.

Practic, „Spălătoria auto-servire și uscare haine rapidă Ploiești Vest Baraolt”, așa cum o găsim pe Google Maps, este prima de acest gen din orașul Ploiești.

Eugen, care a stat 15 ani în Spania, a avut această idee tocmai pentru că în oraș nu era nimeni care să ofere acest serviciu, din ce în ce mai solicitat mai ales de familiile tinere.

Sistemul este unul simplu, după modelul spălătoriilor auto de acest tip și în aproximativ o oră după ce trec pragul unității clienții pot pleca acasă cu hainele deja uscate.

Spălătoria auto-servire și uscare haine rapidă Ploiești Vest Baraolt. Sursa foto: Observatorul Prahovean

Spălătoria lui Eugen, situată în cartierul Vest Baraolt, este deschisă de luni până sâmbătă în intervalul 08.00-21.00, iar duminica de la 08.00 la 13.00, iar prețul pentru un ciclu de spălare este de 30 de lei.

Clienții pot opta și pentru uscarea acestora, contra sumei de 15 lei, iar pentru perioadele aglomerate din an este recomandată programarea.