joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Un român și-a uitat o rudă într-o parcare din Ungaria și s-a întors după ea pe contrasens, pe autostradă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 24 iulie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un șofer român care călătorea pe autostradă, în Ungaria, și-a uitat într-o parcare un membru al familiei și a luat-o pe contrasens pentru a se întoarce după el. S-a întâmplat pe data de 22 iulie, la ora 9:43, informează publicația Vezess citată de Libertatea.

Poliția a primit mai multe apeluri telefonice care semnalau că o mașină de pe autostrada M1, din zona Tata, circulă pe sensul opus, pe benzile care duceau spre Győr.

Poliția a pornit în căutarea vehiculului care era pe contrasens, pe partea autostrăzii care duce la Budapesta. Șoferul român circula pe banda de urgență, grăbindu-se spre parcarea unde uitase o rudă care călătorea cu el în mașină.

Conaționalul nostru a fost oprit la km 73 al autostrăzii M1. Polițiștii au constatat în urma verificărilor că românul nu era nici sub influența alcoolului, nici a drogurilor. El a primit o amendă administrativă de 100.000 HUF pentru încălcarea regulilor de circulație.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă un astfel de caz. Cu doi ani în urmă un alt bărbat din România şi-a uitat soţia într-o parcare de pe autostrada M5, din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged. Soţul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină. Mai multe în articolul: În drum spre Italia, un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon, nici bani.