fbpx
luni, 8 august 2022
Informația fără granițe


Român ucis în Marea Britanie de o șoferiță care a fugit de la locul accidentului. Florin avea numai 38 de ani

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Fără categorie Știri - sâmbătă, 25 iunie 2022 Etichete: , , , , , , , ,

Loislane Annon, o cetățeană britanică în vârstă de 34 de ani, care a accidentat mortal cu mașina în aprilie anul trecut la Londra un bărbat român, a fost condamnată la cinci ani și jumătate de închisoare de către Tribunalul Croydon Crown din Londra, informează Poliția Metropolitană din Londra pe site-ul oficial al instituției.

Loislane Annon, 34 de ani, acuzată de uciderea unui cetățean român din Londra. Foto: Metropolitan Police London

Vasile-Florin Olteanu, în vârstă de 38 de ani, se afla în drum spre serviciu când a fost lovit de BMW-ul de culoare neagră al acuzatei, pe Portland Road, South Norwood, la ora 7:30, pe 14 aprilie 2020. În ciuda eforturilor serviciilor medicale de urgență sosite la locul accidentului, nu s-a mai putut face nimic pentru bietul nostru conațional.

Vasile Florin Olteanu, mort la 38 de ani în urma unui grav accident rutier în Marea Britanie. Foto: mylondon.news

Florin, descris de cei dragi ca un iubit fiu și frate, se angajase în traversarea străzii când femeia britanică, care conducea cu o viteză dublă peste limita legală, l-a lovit în plin și i-a provocat răni care i-au fost fatale românului nostru.

Annon a fugit de la locul faptei înainte de sosirea poliției și a abandonat apoi BMW-ul în apropierea locuinței sale. Ea a fost arestată ulterior și pusă sub acuzare, în urma unei anchete efectuate de ofițerii de la Comandamentul pentru Poliția Drumurilor și Transportului, al Poliției Metropolitane din Londra.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Nu pot exprima în cuvinte cât de greu mi-a fost să aflu de moartea lui. Eu trăiam singură în România, cu copiii mei, în timp ce el ne trimitea bani. Oricine l-a cunoscut ar fi de acord că a fost un om bun. A venit la Londra pentru a face carieră, ca să-mi poată trimite bani și să scot copiii din sat”, a declarat sora lui Florin, citată de publicația locală My London.

Vineri, 24 iunie, Loislane Annon din London Road, Croydon, a pledat vinovată la Tribunalul Croydon Crown pentru că a provocat moartea unui om prin conducere imprudentă. De asemenea, i-a fost interzis dreptul de a conduce timp de opt ani.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi