joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Româncă de succes în străinătate: A deschis mai multe saloane de coafor și frizerie

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Evenimente În evidență Informații utile Știri - sâmbătă, 23 martie 2024 Etichete: , , , ,

Geanina Mihu, o tânără antreprenoare de naționalitate română, în vârstă de 38 de ani, va inaugura a doua sa frizerie în orașul englez Coventry (West Midlands) pe Queen’s Road, după ce prima sa frizerie deschisă pe Foleshill Road a avut un succes răsunător în comunitate.

Mamă a doi copii, Geanina mai deține trei frizerii în Cipru, țară unde a lucrat timp de 13 ani înainte de a se reloca în Marea Britanie. Coafeză și frizeriță cu o experiență de 20 de ani, tânăra noastră conațională a declarat pentru publicația locală CoventryLive că speră să deschidă în continuare mai multe afaceri în oraș.

Geanina Mihu. Sursa foto: CoventryLive

„Îmi place Marea Britanie, am mulți prieteni și familia mea este aici. Am cele două fete și pe soțul meu, care îmi susține afacerea. Îmi place zona de pe Queen’s Road, în prezent am doi angajați cu normă întreagă care vor lucra cu mine. Vom avea doi angajați și vom deschide săptămâna viitoare”, a explicat Geanina.

Jag Chaggar, directorul general al agenției imobiliare Tutis Estates, care i-a închiriat Geaninei locația unde funcționează frizeria, a lăudat-o pentru extinderea afacerii sale la nivel local și i-a îndemnat pe toți locuitorii să sprijine întreprinderile mici, deoarece acestea sunt coloana vertebrală a economiei locale.

„Orice afacere nouă care se deschide în Coventry ar trebui să primească binecuvântarea comunității locale, prin acordarea sprijinului său. Afacerile mici contribuie la stimularea creșterii economice și a economiei locale, prin deschiderea oportunităților de angajare la nivel local pentru persoanele care nu doresc să fie angajate de întreprinderile mari”, a declarat Chaggar pentru CoventryLive.

Geanina Mihu cu angajații săi. Sursa foto: CoventryLive

„Prin angajamentul de a sprijini afacerile mici, ca aceasta, vă întoarceți banii înapoi în comunitate, iar părul dvs. este îngrijit! Datorită climatului economic actual, în calitate de agent reprezentând proprietarii comerciali, avem datoria de a avea grijă ca solicitanții pe care îi plasăm în proprietăți comerciale să fie afaceri de succes și să ofere un venit sigur pe termen lung pentru clienții noștri”, a adăugat directorul agenției Tutis Estates.