joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


O româncă din Austria, victima unei erori grave. A băut din greșeală soluție de curățat podeaua

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 20 iunie 2022 Etichete: , , , , ,

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 34 de ani, a fost victima unei grave confuzii în după amiaza zilei de duminică, 19 iunie. În timpul unei vizite făcute unei cunoștințe de aceeași naționalitate, în vârstă de 52 de ani și rezidentă în orașul Völkermarkt din Austria, tânăra a băut accidental un lichid toxic, respectiv agent de curățare a podelei, care se afla într-o sticlă de apă minerală.

Pe sticla de apă minerală nu existau eventuale avertismente că în ea ar fi depozitat de fapt un produs toxic, menționează Kleine Zeitung. De asemenea, marca și compoziția chimică a agentului de curățare nu a fost identificată până în prezent.

Victima a beneficiat de primul ajutor acordat rapid de lucrătorii serviciului medical de urgență și apoi a fost dusă cu ambulanța la Clinica din Klagenfurt (capitala landului Carintia). În urma tragicului incident, tânăra a a suferit leziuni interne de grad nedeterminat.

Contextul exact al incidentului este la această oră subiectul investigațiilor polițiștilor austrieci. În acest caz, ancheta efectuată vizează o posibilă infracțiune privind suspiciunea de vătămare corporală din culpă.