sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Româncă din străinătate moartă după o grea suferință. „O femeie deosebită, cu o căldură sufletească greu de găsit”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 17 iulie 2022 Etichete: , , , ,

Comunitatea românilor din Hamburg este profund îndurerată de moartea conaționalei noastre Elvira Tutu, care la numai 39 de ani a decedat în urma unei boli necruțătoare. Elvira era cunoscută în comunitate pentru produsele de cofetărie pe care le făcea la comandă. „Mi-am sărbătorit ziua de naștere la locul de muncă cu prăjiturile savuroase făcute de mâna doamnei Elvira Tutu. O femeie deosebită, cu o căldură sufletească greu de găsit”, scrie pe pagina Lupta Pt Seby.

Elvira Tutu era din comuna Vânători, județul Galați și a luptat cu leucemia timp de patru ani. După ce inițial părea că a învins cancerul, boala a recidivat și Elvira nu i-a mai putut face față. A decedat la spital, iar săptămâna viitoare trupul neînsuflețit va fi repatriat pentru înmormântare. Lasă în urmă un copil nevoit să crească de acum fără mamă.

„Îmi exprim profundul regret pentru pierderea unei femei atât de respectată, iubită și apreciată de toți românii din Hamburg, Germania, și toți cei ce au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a mai menționat sursa citată.

„Ne exprimăm profundul regret pentru doamna Elvira Tutu ce poate fiecare am gustat prăjiturile și torturile făcute de ea! O veste extrem de tristă. Ai plecat să îndulcești îngerii! Drum lin spre rai”, a mai scris un român.

La începutul lunii mai din acest an, Elvira Tutu scria pe Facebook:

„…… Și când viața te încearcă și pentru a 4-a oară, nu-ți rămâne decât să ai încredere in continuare în Dumnezeu, și să lupți…. Important este să nu ne întoarcem împotriva Lui, El știe cel mai bine pentru ce ne pregătește. Îmi cer iertare pentru anularea comenzilor! O să mă deconectez o perioada de pe Facebook. Sănătate și toate cele bune tuturor.”

Mai jos, câteva dintre minunatele torturi făcute de Elvira Tutu: