joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


O româncă va reprezenta un oraș american la concursul Miss California US Nation 2022

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 25 aprilie 2022 Etichete: , , , , , ,

Andreea Ramona Drăgoi, o frumoasă tânără de origine română care va împlini 20 de ani în luna decembrie a acestui an, este deținătoarea titlului de Miss San Jose US Nation 2022. Andreea a fost selectată pentru a reprezenta orașul american San Jose (California) la concursul Miss California US Nation 2022, programat în luna august 2022.

Andreea și-a început recent cariera de model, mai precis de anul trecut. Inspirația ei a venit după ce a urmărit mai multe prezentări de modă și concursuri de frumusețe pe posturile TV din Statele Unite și pe rețelele sociale, informează Digital Journal.

Studentă la Universitatea de Stat din San Jose, Andreea este și o înotătoare competitivă, ea face parte din echipa de înot a Universității, aflată în prima divizie, precum și salvamar cu jumătate de normă la școala ei.

Tânăra, originară din România, excelează nu numai prin frumusețe, cât și prin inteligență, deoarece reușește să fie unul dintre studenții de top din grupa ei, ceea ce a ajutat-o ​​să obțină o bursă la Universitatea de Stat din San Jose.

În România, Andreea a obținut numeroase titluri la campionatele naționale de înot și s-a calificat la ultimele Campionate Europene și Mondiale de juniori.  Ea își folosește competitivitatea, ambiția și determinarea pentru a-și atinge obiectivele și se străduiește mereu să fie cea mai bună.

În calitate de Miss San Jose US Nation 2022, intenționează să folosească titlul obținut pentru a promova programe educaționale mai bune, care includ integritatea și egalitatea ca accent, promovând și inspirând pacea în întreaga lume.

Acest demers se aliniază perfect cu platforma sa și cu titlul acesteia, care este anti-bullying. În viitor, aspiră să aibă propria sa afacere în domeniul medicinei sportive și să inspire tinerele fete să viseze la lucruri mărețe și să-și îmbine pasiunile cu îndatoririle lor cotidiene.

Andreea consideră că industria de modeling se referă la talent și determinare, precum și la a inspira femeile din întreaga lume să creadă în forțele proprii, astfel încât să performeze bine chiar și sub presiune.

În București, orașul ei natal, Andreea a defilat deja pe podiumurile de modeling și a apărut la TV pentru diferite mărci de costume de baie, precum și în ședințe foto comerciale.

În calitate de deținătoare a concursului Miss US Nation Pageants, cu care și- început aventura în modeling, Andreea va avea ocazia să defileze la Săptămâna Modei de la New York pentru sezonul de toamnă, și va avea și alte apariții, cum ar fi Săptămâna Modei Super Chic, un vis mai vechi al ei.

Andreea și-ar dori să defileze pentru branduri precum Chanel sau Prada Spring / Summer Runways. „Acum, concurez și la competiții de modă, ceea ce este o pasiune și o experiență nouă pentru mine. Sunt încântată să reprezint San Jose la viitorul concurs Miss California US Nation 2022”, mărturisește frumoasa noastră conațională.

Toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu eram persoana ambițioasă care sunt astăzi, dorind mereu să fac totul cât mai bine, forțându-mă chiar și în momentele grele, așa cum m-a învățat mama, și străduindu-mă mereu să fiu cea mai bună versiune a mea, astfel încât să pot inspira lumea și răspândi pozitivitate”, adaugă Andreea.

Atât ca regină a frumuseții, cât și ca fotomodel, Andreea ar dori să spargă stereotipurile conform cărora modelingul înseamnă a avea „corpuri zvelte, perfecte”, deoarece mulți consideră că este vorba doar despre aspect și inteligența nu este importantă.

În schimb, tânăra nu este de acord. Majoritatea modelelor din ziua de azi studiază cursuri grele de specializare, își extind cunoștințele generale în fiecare zi și sunt foarte capabile. De exemplu, ca și regină a frumuseții, să pășești pe scenă și să răspunzi întrebărilor interviurilor nu este deloc o sarcină ușoară.

Modelele își combină frumusețea și inteligența, ceea ce pare un lucru simplu publicului. „Crede-mă, este nevoie de putere, este nevoie de îndrăzneală, răbdare, curaj și stil. Cred că este important ca oamenii să-și amintească că a avea o figură drăguță nu înseamnă că ești cu capul în nori”, spune Andreea.

În concluzie, nu ne rămâne decât să așteptăm luna august, atunci când trebuie să-i ținem pumnii minunatei noastre conaționale, pentru a-și așeza pe creștet coroana concursului de frumusețe Miss California US Nation 2022.