joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


O româncă revenită în țară din străinătate s-a sinucis în timp ce era în vizită la niște prieteni

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 3 mai 2022 Etichete: , , , , , , , ,

O româncă în vârstă de 35 de ani, care s-a întors din străinătate pentru a petrece vacanța de Paști în România, s-a sinucis în seara zilei de 2 mai într-un bloc din Craiova. Femeia era avocată și fiica unui fost procuror craiovean, informează Adevărul.

Se numea Lucia Maria Niculeanu și de câțiva ani se stabilise în străinătate împreună cu concubinul ei. Cei doi s-au întors în țară pentru a petrece sărbătorile de Paști și o scurtă vacanță.

Luni, 2 mai, au hotărât să meargă în vizită la nişte prieteni pentru a vedea cum îşi renovaseră casa. La un moment dat, fără să o vadă cineva, femeia a ieşit din apartament şi s-a aruncat în gol de la etajul IV, pe casa scării.

Locul tragediei. Foto: Ana Popescu – Adevărul

Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare, dar pentru Lucia Niculeanu nu a mai fost nimic de făcut.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinţei, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, se arată într-un comunicat remis presei.