joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


S-a întors de la muncă din străinătate și s-a sinucis, nu putea suporta gândul că soția sa îl va părăsi

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - luni, 22 iulie 2019 Etichete: , , , ,

Un tânăr de numai 32 de ani din județul Vaslui, întors de curând de la muncă din Suedia, și-a pus capăt zilelor fiindcă nu putea suporta gândul că soția sa, care se află la muncă în Germania, voia să îl părăsească.

Conform celor relatate de Știrile PRO TV, tânărul și soția sa se certau des și stăteau mai mult despărțiți, dar apropiații nu-și imaginau că aceste probleme îl afectează pe bărbat atât de tare încât să recurgă la un astfel de gest.

Până joi, 18 iulie 2019, când părinții bărbatului l-au găsit aproape fără suflare în casă și în ciuda faptului că au chemat imediat ambulanța, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„La faţa locului a fost deplasată o ambulanţă TIM. Cazul a fost predat Serviciului de Medicină Legală, cercetările fiind continuate de IPJ sub coordonarea unui procuror”, a declarat pentru PRO TV, Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cei doi au un copil de 4 ani care se afla adesea în grija bunicilor, iar vecinii spun despre el că nu părea să fie trist și că era un băiat harnic și respectuos.

„Tocmai venise la muncă din străinătate. Spunea că vrea să plece înapoi. Îşi mai ridica o cameră. Era băiat harnic”, a declarat un vecin pentru sursa citată.

„În ultimul timp, ea a spus că nu vine aici ea… să-și ia rămas bun, că ea nu se mai întoarce înapoi”, precizează o localnică referindu-se la soția victimei.