fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


S-a întors din străinătate pentru a-și înmormânta tatăl, dar a sfârșit în același mod ca și el. Carmen a murit alături de iubitul ei

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 16 februarie 2021 Etichete: , , , , , , , , , ,

Sfârşit tragic pentru doi tineri români, Carmen și Claudiu, care s-au întors recent din Anglia. Aceștia au fost găsiţi morţi în casă, intoxicați cu monoxid de carbon, la Coțofeni, județul Dolj. Ciudat este că tatăl fetei a murit în urmă cu doar două luni, din aceeaşi cauză. Tinerii s-au întors pentru a participa la înmormântarea tatălui, apoi mama fetei i-a convins să mai rămână în țară.

Carmen (25 ani) şi Claudiu (26 ani) au fost găsiţi morţi în baia locuinţei, iar motivul decesului a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon (sau cu gaz) de la instalaţia care încălzea apă pentru duş.

„În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei, tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler. Din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte. Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară”, a declarat Costică Cârciumaru, consilier local în comuna respectivă.

Prima anchetă criminalistică, legată de moartea tatălui fetei, a scos la iveală că instalaţia folosită este improprie, motiv pentru care oamenii legii au recomandat dezafectarea acesteia sau realizarea unei aerisiri adecvate. Se pare că s-a încercat realizarea acelei aerisiri, însă demersul nu a fost unul tocmai eficient, dovadă că tragedia s-a repetat.

Carmen și Claudiu urmau să se căsătorească în acest an. Ei au fost înmormântați împreună, în cimitirul satului natal.

DISTRIBUIE