miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Scandal între pasageri în timpul unui zbor Ryanair. Echipajul a cerut intervenția poliției la aterizare

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 29 noiembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Un zbor Ryanair de la Bristol la Tenerife a fost scena unui conflict violent în data de 27 noiembrie, lăsând o pasageră cu nasul sângerând și creând haos în avion. Un video filmat la bord arată două femei pe podeaua culoarului avionului, în timp ce alți pasageri strigă și țipă.

O înregistrare video a incidentului a devenit virală, arătând scene tulburătoare cu pasageri țipând și o femeie cu sânge la nas, relatează Daily mail.

Una dintre femei, cu sânge la nas, se ridică în picioare strigând acuzații neclare la adresa altor pasageri, în timp ce pare să indice spre nasul ei sângerând. Cu gesturi ample către culoarul avionului, ea strigă: “Hei! Ăia doi!”.

O voce intervine, negând implicarea, în timp ce femeia continuă să acuze, menționând un conflict verbal cu un bărbat și cu o altă femeie din avion.

Pasagera rănită la nas strigă: „El a făcut-o”, în timp ce face din nou semne în sus, pe culoarul avionului, înainte de a striga, „pentru că l-ai numit grăsan nenorocit”.

În tumult, femeia își exprimă și îngrijorarea pentru telefonul ei pierdut, înainte ca înregistrarea să se încheie brusc. „Unde-mi este telefonul, nu, telefonul meu este pe podea!”

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a confirmat incidentul, declarând că echipajul a cerut asistență polițienească la aterizarea în Tenerife.

Avionul a fost întâmpinat de poliția locală, iar pasagerul implicat a fost reținut. Compania a subliniat că situația este acum în mâinile autorităților locale.