fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Se întorcea din Spania, dar la frontieră a fost găsit cu peste un kilogram de droguri în valiză

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - marți, 16 iunie 2020

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Arad a fost prins cu 1,2 kg de droguri în bagajul cu care s-a prezentat la frontiera României pentru a intra în țară. Ar fi trebuit să intre în izolare la domiciliu, dar a intrat direct în arest preventiv pentru 30 de zile. Venea din Spania și călătorea într-un autocar.

Drogurile au fost găsite în noaptea de duminică spre luni, 15 iunie 2020, în urma controlului efectuat la frontiera dintre Ungaria și România, la Nădlac II. Cannabisul era ambalat în două pungi vidate.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, „în perioada 12-15 iunie 2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare. La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis.”

Magistrații arădeni au decis arestarea pentru 30 de zile pentru trafic intern și internațional de droguri de risc.

DISTRIBUIE